Een bestelwagen huren ?

Jouw partner in Van verhuur!

Wij hebben voorlopig nog geen aanbiedingen!

 
 • 1.

  PRAKTISCHE INFO. De Scott Sub Active eRide Dames beschikt over een Bosch Active Line motor in het midden en een derailleur met 9 versnellingen. De accu is verwerkt in het frame en heeft een actieradius tot 150 km. De fietsen zijn beschikbaar in maat L en M.

 • 2.

  WAARBORG. Wanneer u een reservering heeft gemaakt, dient u een waarborg van €150,00 te betalen. Gelieve de nodige voorzorgen te nemen om de fiets(en) schadevrij te vervoeren. Bij transport in een (bestel)wagen is gebruik van tussenkarton of doeken met spanbanden of rekkers noodzakelijk om lakschade te voorkomen. Transport op een aanhangwagen is niet toegelaten. 

 • 3.

  TARIEVEN. Een E-bike is al beschikbaar vanaf €28,00 inclusief btw per dag ;

  • €15,00 inclusief btw per extra dag

  • €275,00 inclusief btw per maand

 • 4.

  OPHALING. Wanneer fietsen afhalen en terugbrengen? De fietsen staan ter beschikking op de dag(en) dat u deze huurt. Er kan afgesproken worden om de avond voordien af te halen of de ochtend nadien terug te brengen zonder meerprijs indien de fietsen op die momenten vrij zijn. Dergelijke afspraken kunnen we tijdens drukke perioden echter slechts een paar dagen vooraf maken. Hou rekening met onze openingsuren en sluitingsdagen. Fietsverhuur op onze sluitingsdagen is mogelijk, maar wel enkel op aanvraag!

 • 5.

  AFLEVERING. Wij vragen u de gehuurde fietsen na gebruik in gereinigde en onberispelijke staat terug te bezorgen. Eventuele herstelkosten zullen door de huurder voldaan worden na opmaak van de herstelnota. Het is toegestaan om de fiets(en) zelf te reinigen (geen hogedrukreiniger!). Indien wij de fiets(en) zelf dienen te reinigen zal een vergoeding van 7 euro in rekening gebracht worden. De huurder is ten allen tijde aansprakelijk voor de fietsen, ook in geval van overmacht.