JOUW PARTNER IN TRANSPORT VERHUUR

CB-Allrent Renault Kangoo
Middel 459€.png

Renault Kangoo

Renault Master

CB-Allrent Renault Master
Middel 1179€.jpg

Renault Traffic

CB-Allrent Renault Traffic
Middel 569€.png

BESTUURDER

 

De bestuurder dient in het bezit te zijn van een Belgisch rijbewijs B en dient minstens 23 jaar oud te zijn.

BRANDSTOFKOSTEN

 

De eerste 100km zijn in de prijs inbegrepen. Per extra gereden kilometer wordt er €0,29 (incl. btw) aangerekend. Brandstofkosten zijn ten laste van de klant. De bestelwagen wordt met een volle tank opgehaald en met een volle tank terug afgezet.

LADING & ASBELASTING

Besteed voldoende aandacht aan de juiste belading van het voertuig. Dit betreft een wettelijke reglementering.

Wij raden u aan deze eens te bekijken. Alle opgegeven afmetingen en gewichten zijn indicatief.

VERBODEN TE ROKEN

In de bestelwagens is het verboden te roken. De bestelwagen wordt netjes meegegeven en dus ook netjes teruggebracht. Eventuele schoonmaakkosten worden aangerekend.

*De voertuigen kunnen worden afgehaald vanaf 8u00 en dienen voor 18u00 binnengebracht te worden. Dit tenzij anders afgesproken.

 
Man Carrying a Box

TRANSPORT

OPSLAG

www.tldexpress.be

CB-Allrent E-bike verhuur
Middel 1228€.jpg

Scott Sub Active eRide 2019

CB-Allrent E-bike verhuur 2

PRAKTISCHE INFO

 

De Scott Sub Active eRide Dames beschikt over een Bosch Active Line motor in het midden en een derailleur met 9 versnellingen. De accu is verwerkt in het frame en heeft een actieradius tot 150 km. De fietsen zijn beschikbaar in maat L en M.

OPHALING

 

Wanneer fietsen afhalen en terugbrengen? De fietsen staan ter beschikking op de dag(en) dat u deze huurt. Er kan afgesproken worden om de avond voordien af te halen of de ochtend nadien terug te brengen zonder meerprijs indien de fietsen op die momenten vrij zijn. Dergelijke afspraken kunnen we tijdens drukke perioden echter slechts een paar dagen vooraf maken. Hou rekening met onze openingsuren en sluitingsdagen. Fietsverhuur op onze sluitingsdagen is mogelijk, maar wel enkel op aanvraag!

AFLEVEREN

 

Wij vragen u de gehuurde fietsen na gebruik in gereinigde en onberispelijke staat terug te bezorgen. Eventuele herstelkosten zullen door de huurder voldaan worden na opmaak van de herstelnota. Het is toegestaan om de fiets(en) zelf te reinigen (geen hogedrukreiniger!). Indien wij de fiets(en) zelf dienen te reinigen zal een vergoeding van 7 euro in rekening gebracht worden. De huurder is ten allen tijde aansprakelijk voor de fietsen, ook in geval van overmacht.